Polgári Világ

Sajtóközlemény

2017. április 03. - Egész népemet fogom...

Mi, a Polgári Világ barátai elborzadva tapasztaljuk, hogyan csúfolja meg napról-napra, sőt percről percre a magyar kormány a demokráciát.

Orbán Viktor eladja hazánkat az Új Szovjetuniónak, ennek következményeként pedig kiebrudalja Magyarországról a nyugati kultúrát. Ez a folyamat a múlt héten új szintre lépett a Lex CEU bejelentésével, amelynek célja az ország egyik legjobb egyetemének ellehetetlenítése. A FIDESZ egy idős embert démonizál, és széles tömegeket befolyásol saját nemzete ellen folytatott szabadságharcához.

Miközben már 20 éve polgári Magyarországot ígér híveinek.

Ez lenne az?

A propagandagépezet szerint mindenki Soros György embere, aki a vasárnapi tüntetésen részt vett. És valóban: a kormányzat problémakezelése egyszerű bizonyítékot találhat állítása alátámasztására: azok a budapesti értelmiségiek állnak a megmozdulás mögött, akik korábban már ürügyet adtak a Soros-bérenc jelzőre. Ebből sajnos a kormány nem ért, ahogy korábban sem értett!

Ahhoz, hogy komoly nyomást tudjunk gyakorolni Orbán Viktor gépezetére, az oktatás szabadságáért vívott küzdelmünknek „össznemzeti” üggyé kell válnia! Egyértelművé kell tenni, hogy a polgári Magyarország támogatói is becsapva érzik magukat, és kiállnak az akadémiai szabadságért!

betsy-devos.jpg

Itt az ideje tehát, hogy a valódi polgári oldal is felemelje a hangját​ a Fidesszel és politikájával szemben! Azzal, hogy – a XXI. században különösen – hazánk túlélését jelentő oktatás ellen Orbán Viktor és kormánya ilyen merényletre képes, elárulja országunk alapvető érdekeit. Kiárusítja a magyar fiatalok jövőjét és egzisztenciáját! 

Mi nyugati Magyarországot akarunk, ahol a tudás és a teljesítmény adja meg a polgárok boldogulásának az alapját. Ehhez van szükség az oktatás soha nem látott mértékű fejlesztésére, és ehhez nélkülözhetetlen a Közép-Európai Egyetem (CEU) is. Nem engedhetjük elvágni Magyarországot a Nyugattól, ahová történelme során mindig is szeretett volna tartozni.

Mert a szabadság mindig Nyugatról jön.

Budapest, 2017. 04. 03.                                           

Polgári Világ Pártja

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarivilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9112396833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása