Polgári Világ

Nőügyek és más furcsaságok

2017. április 24. - enikalovics

Ön szerint eleget foglalkozik a jelenlegi kormány a nőkkel? Ön nyugdíjas Nagymamaként azt érzi, hogy munkájáért megbecsülik? És Ön, dolgozó Édesanya? Ön hogy érzi magát, amikor kezébe veszi a családi pótlékot, amely éppen, hogy egy nagybevásárlás árát fedezi?


Kedves Édesanyák, Nagymamák, Nők, akik Magyarországon éltek! Most felhívást intézek hozzátok! Ha kicsit is nyitott szemmel jártok, láthatjátok a Nagy Magyar Valóságot! Magyarország miniszterelnöke épp a napokban alázott meg Benneteket, amikor azt mondta, hogy veletek nem foglalkozik!
Mert akárhogy is számolgatom, egyszerűen azt látom, hogy a kormány lekezeli az édesanyákat, a nagymamákat, és arra sem törekszik, hogy a fiatal nőket megtartsa a hazának, a nemzetnek. Inkább megvonja a vállát, és elfordul tőlük. De mi meddig tűrjük ezt?

6359270446620648261647109200_cropped-women-together-barbara-h.jpg

Drága Nagymama, Édesanya, leendő Anya! Vegyétek kezetekbe a sorsotokat, hiszen hamarosan döntenetek kell! Segítsetek, hogy segíthessünk, és végre a “nőügyek” is terítékre kerüljenek a parlamentben! A Polgári Magyarország nem bunkók gyülekezete! Gyertek, gondolkodjunk együtt, és gyújtsunk Világot a “honatyák” elsötétült, begyepesedett fejében!

 

 

Kálovics Enikő

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarivilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4912449379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása