Polgári Világ

Van megoldás a magyar bérproblémára!

2017. október 03. - enikalovics

Te sem vagy megelégedve a hazai bérviszonyokkal? Szeretnél annyit keresni, mint Szlovákiában élő rokonaid? A Polgári Világ erre is megoldást kínál az alábbi animációs kisfilmben!

A bejegyzés trackback címe:

https://polgarivilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3212925779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GNDL 2017.10.03. 23:05:48

Ma amikor a választási kampány tulajdonképpen arról szól hogy melyik ellenzéki pártban van több kormánypárti ügynök, vagy hogy melyik ellenzéki párt hajlandó támogatni a másik ellenzéki párt egyéni jelöltjeit egy természetesen mindig a másik ellenzéki párt által koordinált jelöltállítással, akkor üdítő színfoltnak számít hogy végre valakik felvetik, hogy ja, egyébként a középkorba vagytok visszaadóztatva, kedves polgárok és kedves vállalkozások... és talán mi lenne ha inkább erről szólna a választási kampány... :)

De...

Nem volt valaki aki ezt a témát jobban fel tudta volna dolgozni? Mutatom mire gondolok, persze ennek sem szabadna 2-3 percnél hosszabbnak lenni, több részből kéne összedobni, meg még ennél is pörgősebbnek kéne lenni mert ma már pörgősebb videókat nézünk, de remélem ez megvolt már: www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0

Na, a fenti videótokat a célközönség szarja le mert béna, mert lassú, mert miről beszélsz? Mi van a képen? Mit kéne néznem? Mi van? :)

siriq111 2017.10.04. 01:44:37

En nem szeretnek annyit keresni mint Szlovakiaban, tobbet, mint ahogy megszokta. Bocs :D
süti beállítások módosítása